2014. augusztus 28., csütörtök

EARLY Days csajos farmernadrág övvel 62/68 - Jelenlegi ára: 790 Ft


Állapot: Újszerű, hibátlan állapotban van, ahogy a fényképek is mutatják. NEM SZAKADT, NEM FOLTOS, NEM BOLYHOS, NINCS KINYÚLVA!
Anyaga: Vékonyabb farmer anyagból van.
Leírás: Az egyik legédesebb nadrágunk volt, imádtam a kislányomon. A nadrág minden egyes varrása rózsaszín cérnával készült, s ez kitűnően harmonizál a rózsaszín szívecskés övvel. Enyhén (gyárilag) koptatott, amely csajosan vagánnyá teszi. Elől-hátul két-két zseb található, dereka hátul gumis. Kellemes viseletű, igényes darab.
Méret: Címke szerinti mérete 3-6 hó, azaz 68-as méret. Érdemes a fenti mért adatokat is figyelembe venni. Hosszúság: 35 cm; belső szárhossz: 17 cm; derékbőség: 20 cm (de mivel gumis, kihúzva 24 cm); csípőbőség: 27 cm.
Licit nélkül árral teszem fel termékeim nagy részét, hogy minél hamarabb hozzájuthass. Ha licitálsz, lezárul az aukció, és akár 2 napon belül Nálad lehet a termék. Dönts gyorsan, mert ha más határozottabb, ő viszi el...
Ha időd engedi, nézz szét a többi aukcióm között is, folyamatosan töltöm fel az új, vagy újszerű márkás ruhákat, játékokat, barkács- és lakberendezési kiegészítőket, könyveket.
Banki adatok: OTP


Jelenlegi ára: 790 Ft

Az aukció vége: 2014-09-18 07:04
. EARLY Days csajos farmernadrág övvel 62/68 - Jelenlegi ára: 790 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése