2014. október 28., kedd

Extra sportos Everlast kapucnis felső M - Jelenlegi ára: 790 Ft


Kedves vásárlóm!
Hetente töltök fel új termékeket, érdemes gyakran benézni hozzám, mindig lehet nálam kincseket találni. Kérlek kattints  a felhasználó nevem mellett lévő i+ jelre, nézd meg a bemutatkozó oldalamat, a lap alján be tudod állítani a termékértesítő funkciót, amellyel mindig értesülhetsz az újonnan feltöltött termékeimről. Köszönöm a látogatást!
A termék leírása:
Eladó a képen látható sportos igényes, csinos, nőcis kapucnis felső, a márkától megszokott remek minőségben, kellemes selymes anyagból. /poly és elastan/ Fekete/lila színben
Méret:
Mell a hónalj alatt: 2x50 cm nyúlik még
Hossza válltól:  kb 72 cm
Info:
Csak olyan árut teszek fel, amit szalonképesnek találok, és én is szívesen megvennék. Ha hibát találok, jelzem, fotózom! Maximálisan igyekszem örömet okozni a termékeimmel, ez látszik talán az értékeléseimből is. Az lenne a kérésem, ha mégis adódna valami probléma, ne az értékelésben beszéljük meg, hanem kommunikáljunk.! Mivel én is szoktam itt vásárolni is, tudom milyen rossz, ha csalódás ér!!!! EMBER vagyok, bármi becsúszhat, simán előfordulhat, hogy nem veszek észre valamit, viszont ez nem jellemző, és nem direkt csinálom! Ha hibázok, szívesen kicserélem a terméket, vagy indokolt esetben azonnal visszautalom a pénzt. Ilyen egyszerű!



Jelenlegi ára: 790 Ft

Az aukció vége: 2014-11-02 21:18
. Extra sportos Everlast kapucnis felső M - Jelenlegi ára: 790 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése