2014. november 26., szerda

Ego Helix CE4 900 Eco Elektromos cigaretta - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

EGO Helix szett Elektromos cigaretta - Start készlet 9000 ft
10 ml e-liquid+Örök garancia
Az eGo-T Helix az egyik legújabb elektromos cigaretta a piacon. Szivar méretű, cserébe a füst mennyisége is szivarhoz mérhető. 510-es csatlakozású, a legtöbb porlasztó és integrált patron ehhez a készülékhez kapható. A speciális teljesítményű (pl. alacsony ellenállású LR, dupla fűtőszálas, stb. ) porlasztókat is képes meghajtani, kiváló mindenes!
Az akkumulátor nyomógombos, azaz egy gombot kell megnyomnunk slukkolás közben. Zsebben hordva sem kell véletlen bekapcsolástól tartani, az akkumulátor rendelkezik zsebzár-funkcióval, ami 5 gyors egymás utáni gombnyomással ki és bekapcsolható. Az Ego-T Helix kiváló füstképzésű, nagyon jó íz-visszaadású, közkedvelt konfiguráció. Átlátszó folyadék tartályának köszönhetően nyomon követhető az e-liquid fogyása, megjelenése nem mindennapi. Karbantartása és töltése rendkívül egyszerű, kezdők számára is ajánlott!
A eGo-T Helix elektromos cigaretta készlethez  e-liquidet a termékeim közül kiválaszthatod.. Fontos hogy az e-liquid nem kínai ellenőrizetlen termék. Megbízható európai gyártótól származik, minden íz tanúsítvánnyal rendelkezik.
Örök garancia:
Ha Ön vásárolt egy nyomógombos szettet(Ego/F1 650, 900, 1100, 1330, vagy VGO 900), akkor az akkumulátor garanciáját folyamatosan én állom.
Természetesen ennek van viszont feltétele is van ugyanis csak a saját termékeimre tudok garanciát vállalni. A viszont feltétel mindössze annyi: hogy a használt folyadék, és lehetőleg  a patron az általam forgalmazott termékekből kerüljön ki. Ezt egyfajta módon tudom mérni, mégpedig úgy, hogy az elmúlt 3 hónapot vizsgálva legalább havi 30 ml folyadék tőlem legyen vásárolva, illetve havonta 1 db patron. A patronokból annyi a kivétel, ha általam nem forgalmazott patron használatára váltott át időközben. Ebben az esetben elég a havi 30 ml e-liquid vásárlása az ” örök garancia „ program fenntartásához.
Az e-liquidek megbízható, európai gyártóktól származnak-Mellow Dew(magyar), Falvour Art(olasz).
A SZETT TARTALMA:
1db 900mah / 1300 mAh akkumulátor(+3000ft/szett)termékeim között megtalálod. (választható színek: fekete, króm)
1db Helix patron
USB töltő (420 mAh)
10 ml e-liquid (ízét és erősségét a termékeim közül tudod kiválasztani E-liquid Olaszországból)
MŰSZAKI ADATOK
Az akkumulátor hossza (porlasztó nélkül):
900 mAh:   kb. 900 slukk kapacitás)
1300 mAh:   kb. 1100 slukk kapacitás)
Üzemi feszültsége: 4. 2-3. 3V
Töltési idő: 2, 5-3 óra
Túlterhelés védelem: 10 másodpercnyi izzítás után automatikusan kikapcsol
Zsebzár funkció: van, 5 gyors gombnyomással ki-be kapcsolható


Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Az aukció vége: 2014-12-16 11:47
. Ego Helix CE4 900 Eco Elektromos cigaretta - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése