2015. május 25., hétfő

Frontline combo KUTYA 20-40kg AKCIÓ!!! - Jelenlegi ára: 2 730 Ft

Az ár egy  1db pipettára vonatkozik a fenykep csak illusztració ! ! !
Bolha kullancs és szőrtetvek elleni készítmény kutyáknak.
Frontline spot on A. U. V. combo
Oldat, külsőleg a bőr spot on kezelésére, ektoparazita irtószer kutyák részére
Javallat: Bolhák és kullancsok elleni, továbbá Trichodectes canis, Heterodoxus spiniger, Linognatus setosus (tetvek), cheyletiella fajok (ragadozó atkák), Otrodectes cynotis (rühatka), és a bolha előidézte allergiás dermatitis elleni védekezésre. A fipronil hatékony a Lyme betegség vektora, az Ixodes ricinus ellen is.  
Alkalmazás módja:  Külsőleg, az állat bőrfelületére helyi ún. spot on alkalmazással. Adagolás: A fipronil általános adagja 7, 5-15 mg/ttkg. Kutyák részére 40-60 ttkg között a 4, 02 ml-es (402 mg fipronil), 20-40 ttkg között a 2, 68 ml-es (268 mg fipronil), 10-20 ttkg között az 1, 34 ml-es (134 mg fipronil), valamint 5-10 ttkg között a 0, 67 ml-es (67 mg fipronil) kiszerelés alkalmas. Egyetlen kezelés három hónapos védelmet nyújt a bolhák és egy hónapos védelmet biztosít a kullancsok ellen. Ismételt kezelésre egy hónapos időközzel kerülhet sor. Alkalmazási útmutató: Egyetlen kezelésre egy pipettát vegyünk ki a bliszter csomagolásból, törjük fel a műanyag pipetta kupakját a jelölésnél. A lapockák között húzzuk szét a szőrzetet, amíg a bőr láthatóvá válik. Helyezzük a pipettát a bőrre és fújjuk ki óvatosan, hogy tartalma a bőrre két különböző helyre ürüljön ki. Kerüljük el a szőrzet túlzott nedvesedését, mivel ez a kezelés helyén a szőrzet ragacsosodását okozhatja. Az esetleg jelentkező ragacsosodás a kezelés után 24 órával eltűnik. A szőrt hagyjuk természetes módon megszáradni. A készítmény 24 órán belül szétterjed a kutya szőrzetén. A szert lenyalásának elkerülése érdekében olyan bőrfelületen alkalmazzuk, ahol az állat nem éri el. A készítmény lenyalása után rövid ideig tartó túlzott mértékű nyálzás előfordulhat az alkohol tartalmú vivőanyag következtében. A kezelés előtt és után 48 órával ne fürdessük az állatokat. A továbbiakban a vizes oldatok már nem befolyásolják jelentősen a védettség időtartamát, de a samponos mosás megrövidítheti a védettség időtartamát. A szer nem előzi meg, hogy a kullancsok megtámadják az állatokat, de valamennyi kullancsot megöli 24-48 órán belül, a teljes befúródás és a terjesztett betegség átadása előtt. A kullancsok elpusztulnak, majd leesnek az állatról, a néhány fennmaradó példány pedig egy enyhe csavarással eltávolítható. A kezeléssel egyidejűleg a kutyák tartózkodási és fekvőhelyének takarítása, valamint bolha ellenes szerrel történő kezelése.  
Ellenjavallat: A kutyák kezelésére engedélyezett kiszerelések macskákon nem alkalmazhatók. A készítményt tíz hetesnél fiatalabb kutyákon ne alkalmazza. Alkoholra és inszekticid szerekre érzékeny állatot ne kezeljen.  
Nemkívánatos hatás:  Nem ismeretes.  
Élelmezés-egészségügyi várakozási idő:  Élelmiszer-termelő állatokon nem alkalmazható.  


Jelenlegi ára: 2 730 Ft

Az aukció vége: 2015-06-13 21:30
. Frontline combo KUTYA 20-40kg AKCIÓ!!! - Jelenlegi ára: 2 730 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése