2014. december 26., péntek

AKCIÓ 1973. Apollo 17-blokk** - Jelenlegi ára: 60 Ft

Postatiszta hibátlan.   Katalógus ára 300 ft. A megvett tételeket a VIII. ker. Rákóczi tér közelében lehet átvenni, vagy szivesen postázom.  
Felhívom a Vaterázók figyelmét, hogy a következő hetekben több ezer tétel bélyeget, könyvet, vegyes papírrégiséget, gyufacimkét stb. töltök fel.
Az év eleji sikeres akció után most itt az őszi, karácsonyi. A tételek a katalógus ár  fix 20 százalékán vagy 20 százalék kikiáltási áron kerülnek feltöltésre. A 2000 környéki illetve azután kiadott bélyegek pedig névértéken.  Az akció a készlet erejéig, de legfeljebb december 15-ig tart. Az előző akcióhoz képest most nem csak az alap bélyegsorok és blokkok hanem a kis példányszámú emlékívek, Magyar Posta ajándék blokkok, FDC-ék, okmánybélyegek és az 1960 előtti jobb sorok és blokkok is az akció részét fogják képezni. Érdemes az tételeimet többször  végignézni mert a tételek folyamatosan kerülnek feltöltésre. Ez az akció a magyar tételekre vonatkozik. Január 15. után új év- új akció amelyen a külföldi tételek kerülnek feltöltésre. Lesz nagy-nagy meglepetés!  
 
 
JAVASLAT!
Lépjen be a Vatera részletes keresés oldalára, a legfelső rovatba(kulcsszavak) írja be, így nagy betűvel azt  hogy AKCIÓ 
A lap alján az adott eladó termékeihez írja be a felhasználónevemet, azt hogy talalom
ebben az esetben csak az akciós termékeimet fogja látni.
 
Kérem vegyék figyelembe hogy a vásárlás után a vevő jelentkezik nálam és nem fordítva!
Amennyiben ez néhány napon belül nem történik meg a tételeket újra indítom és semlegesként értékelek.
 Sikeres vásárlást, , jó licitálást kívánok.



Jelenlegi ára: 60 Ft

Az aukció vége: 2015-01-15 07:09
. AKCIÓ 1973. Apollo 17-blokk** - Jelenlegi ára: 60 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése