2015. január 31., szombat

Babaruháink válogatás nélkül 0-9 hó babának - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Különleges babaruha értékesítés (saját kézből, nem üzletszerű értékesítés)
Megmaradt, keveset használt, vegyesen általunk vásárolt, vagy mástól kapott csecsemőruhák, babaruhák eladók. Ez a teljes készlet, nem lesz több.
Összesen 20 KG ruha, 2 db 10-10 KG-os kartondobozba összecsomagolva. 2 db-ként töltöm fel, aki az elsőt megveszi, választhat, hogy a laposabb dobozba csomagoltat veszi meg egyben, vagy a magasabbat, de mindkettő egyenként 10 KG ruhát tartalmaz válogatás nélkül.
A feltöltött fotók a teljes ruhamennyiséget (20 KG) mutatják. A csomagokban nincs cipő, overáll, takaró, hálózsák. Kabátból is max 1 db van valamelyikben. Jellemzően melegítő fölsők, kis pulóverek, body-k, polók, zoknik, harisnyák, sapkák, baba cipőzoknik, nadrágok, rugdalózók, kis farmerek, stb. Jellemzően unisex vagy fiú ruhák, mert kisfiúnk van, lány ruhából, főleg rózsaszínből talán 1-2 db van benne. Nem számoltuk meg, de szerintem több, mint 100 db ruha van összesen. A legkisebb méretű ruhákat alig használtuk, a nagyobb méreteket többször is hordta a gyermekünk.
1. fénykép: az összes ruha egyben
2-7 fénykép: a ruhacsomag fényképezése balról jobbra haladva (3 db), majd a másik oldalon visszafelé haladva (3 db)
8. fénykép: a két doboz, miután mindent visszapakoltunk.
Megjegyzés: Nem tudok sem pontos darabszámot, sem ruhatípust mondani, nem kívánom kibontani a dobozokat, sem átváolgatni őket. További fényképek sem fognak készülni. Kérem, hogy az üsse le a terméket, aki az itt megadott termékleírás, és a feltöltött képek alapján meg tudja hozni döntését a vásárlásról.
Személyes átvétel Budapesten a XI. kerületben, vagy az Astoriánál lehetséges előre egyeztetett időpontban. Postázási igény esetén: DPD futárral előre utalást követően
Nem regisztrált vásárlóknak, amennyiben nincs mobiltelefonos elérhetőségük, leütéstől számított 48 óra alatt telefonon fel kell venniük kapcsolatot. A határidő elhalasztásával a terméket visszateszem a piactérre, ezzel a vásárló elveszti előjogát a termék átvételére, megvásárlására.


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2015-02-21 15:18
. Babaruháink válogatás nélkül 0-9 hó babának - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése