2015. január 28., szerda

Forever Active Probiotic probiotikum kapszula flp - Jelenlegi ára: 6 400 Ft


Forever Active Probiotic FLP probiotikum gyöngykapszula 30db/ doboz
Összetevők: pálma olaj, zselatin, sűrítő anyag (glicerin, pektin, lecitin), Probiotikum (tejsav baktériumok: L. Acidophilus, B. Longum, B. Lactis, L. Rhamnosus, L. Bulgaricus, L. Plantarum Hatóanyag tartalom: - Probiotikum: 2×109 CFU/kapszula Felhasználási javaslat: napi 1 tabletta éhgyomorra vagy étkezés után 2 órával, melyet szétrágás nélkül, bő vízzel kell lenyelni.
A Forever Active Probiotic könnyen lenyelhető gyöngykapszula, melyet az egészséges emésztőrendszer elősegítésére fejlesztettek ki. Segít legyőzni az étkezésünkből és életstílusunkból adódó egyensúlyhiányt, ami a természetes úton előforduló probiotikumok számának csökkenéséhez vezethet. A Forever Active Probiotic elsősorban a vastagbélben fejti ki hatását az étel emésztésének folyamatában. Segíti a tápanyagok felszívódását. A testsúlycsökkentő diéta program első lépése a Forever Activ Probiotic szedésével segíteni a szervezetnek a tápanyagok felszívódását és az emésztés normalizálását. A Forever Active Probiotic különleges, újszerű eljárással zárja kapszulába az anyagot, ezzel megvédve a sérülékeny probiotikokat. A hat hasznos mikroba fajta kivételes kombinációját csak azután bocsátja szabadon, hogy azok elérték a vastagbél kívánt részét. Antibiotikum kúra után is ajánlott a szedése! Nézz szét a termékeim között, minden aloe vera terméket megtalálsz nálam kedvező árakon. Több darab is van a termékeimből!
A termék Budapesten a belvárosban is átvehető és nem kell kivárni a licit végét... mivel fix áras. Mit tudok még segíteni? Nézd meg a többi FOREVER termékeimet is.



Jelenlegi ára: 6 400 Ft

Az aukció vége: 2015-02-17 17:05
. Forever Active Probiotic probiotikum kapszula flp - Jelenlegi ára: 6 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése