2014. szeptember 28., vasárnap

1:8 Alfa Romeo 155 V6 (nitrós) RC Modellautó !!! - Jelenlegi ára: 28 990 Ft

Eladó a képen látható 1: 8 Alfa Romeo 155 V6 nitrós (3, 5ccm) RC Modellautó! Két éve kapott egy motorfelújítást, azóta mindösszesen kb. két tankot ment az autó. Utoljára 1 éve üzemeltem be, rendesen működött is, gondolom azóta az állásában nem tudott elromlani, tehát nyugodtan mondhatom, hogy működőképes.
Van saját önindítója,  amit egy sima Tamiya csatlakozós akksival lehet működtetni, így nem kell hozzá sem startpad sem berántó. Arra emlékszem, hogy a gumikat mindenképpen le kell ragasztani a felnire, mert nekem állandóan lepörgette őket. A kocsihoz távirányító, izzító és üzemanyag kell, amit a vevőnek kell hozzá beszerezni (a sajátomat még nem adnám el). Feltétlenül olyannak ajánlom aki ért is hozzá, mert ez nem gyerekjáték!!!  A  motor, szervók stb. finomhangolásához is értő kezek kellenek.  
Közeli, nagy felbontású képeket csináltam, de ha mégis bármi kérdés lenne, kérem licitálás előtt tegye fel! Köszönöm!
Fix áras, azonnal elvihető!
Személyesen Győrben vehető át. Illetve a mindenkori postai díjszabás szerint postázok. A termék kifizetésére egy hetet várok, de a nyertest megkérem, hogy 3 napon belül jelentkezzen, különben a terméket újra felrakom és negatívot adok. Kérem mindenki ennek tudatában licitáljon.



Jelenlegi ára: 28 990 Ft

Az aukció vége: 2014-10-05 17:12
. 1:8 Alfa Romeo 155 V6 (nitrós) RC Modellautó !!! - Jelenlegi ára: 28 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése