2014. szeptember 25., csütörtök

CSAJOS pillangós pulóver + nadrág szett 80/86 - Jelenlegi ára: 2 790 Ft


Nagyon megkímélt, újszerű állapotban van, ahogy a fényképek is mutatják. NEM SZAKADT, NEM FOLTOS, NEM BOLYHOS!
A nadrág:
Karácsonyi rokonlátogatós alkalmi csizmanadrágunk volt, annyira csinos, istenien mutat felvéve. Puha, kellemes, 99% pamut az anyaga. Alapszíne rózsaszínes-lilás, hosszanti irányban ezüst varrások teszik alkalmivá. Két oldalzsebén, illetve elöl csillogó gombok dodják fel. Dereka hátul és oldalt gumis, elől és a nadrágszárakon 2-2 zsebe van. Címke szerinti mérete 12 hó, ami 80-os méretet jelent, de mi közel 2 évesen is felvettük. Érdemes a lemért adatokat megnézni. Méretek: hossz: 36 cm; belső szárhossz: 18 cm, derékbőség 20 cm (széthúzva: 25 cm); csípőbőség: 28 cm.  
A felső:
Nagyon édes pillangós, dupla hatású felső, olyan, mintha egy pamut felső és egy mellény lenne összevarrva. A fehér pamut rézsen pillangók röpködnek, a kötött mellény rész kellemes babás rózsaszínű. Címke szerinti mérete 12 hó, ami 80-as méretet jelent, de mi a nadrággal együtt közel kétévesen felvettük. Érdemes a lemért adatokat megnézni. Méretek: hossz: 32 cm; ujjhossz nyaktól mérve: 26 cm, mellbőség: 29-32 cm, derékbőség: 29-32 cm.
Nagyon csinos, igényes szett kishölgyeknek. Aukcióim között ebben a méretben találsz még sok NEXT ruhát, szettet, érdemes szétnézni.
Licit nélkül árral teszem fel termékeim nagy részét, hogy minél hamarabb hozzájuthass. Ha licitálsz, lezárul az aukció, és akár 2 napon belül Nálad lehet a termék. Dönts gyorsan, mert ha más határozottabb, ő viszi el...
Ha időd engedi, nézz szét a többi aukcióm között is, folyamatosan töltöm fel az általunk használt, vagy még nem használt, de kinőtt ruhákat, játékokat.
Banki adatok: OTP


Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Az aukció vége: 2014-10-16 21:14
. CSAJOS pillangós pulóver + nadrág szett 80/86 - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése