2014. szeptember 25., csütörtök

FS Audio NUX-122 30 cm zenekari hangfal+3 ÉV GARI* - Jelenlegi ára: 39 990 Ft

FS Audio NUX-122 zenekari hangfal
Főbb adatok:
- Az ár egy darabra értendő
- Típus: FS Audio NUX-122
- Mély hangszóró: 12” (30 cm)
- Magassugárzó: 1, 4” Driver
- RMS Teljesítmény: 350w
- Csúcs Teljesítmény (peak): 700w
- Impedancia: 8 ohm
- Sávszélesség: 50Hz-20kHz
- Érzékenység: 97 dB (1W/1m)
- Max. hangnyomás: 125 dB @ 1m
- Csatlakozók: 2x Speakon
- Méret: 620 x 405 x 330 mm
- Tömeg: 14. 6 kg
- Riggelhető (4 rögzítési ponton keresztül)
- Beépített hangváltó
- Elől masszív fém rács akusztikus szivaccsal
- Könnyű kivitel, könnyen szállítható
- Monitorként fektetve is használható
- Gyönyörű hangzásvilág
- Ideális zenekaroknak, discoba
 
Részletes leírás, felhasználási javaslat:
Az FS Audio megalapítása óta arra törekszik, hogy megfizethető áron magas minőségi szintű terméket állítson elő. 2000 óta ISO9001-es minősítéssel is rendelkeznek. Legtöbb terméküket Amerikába és Európába exportálják, lefedettségük évről évre növekszik. Fejlett technológiájuk és magas szintű gyártási tapasztalatuk, valamint a minőségellenőrző rendszerük biztosítja, hogy gyártmányaik megfeleljenek a vásárlók minden igényének. Az MK Discotechnika és a gyártó között kötött megállapodás értelmében, hazánkban egyedülálló módon cégünk  2 év teljes körű garanciát vállal az FS Audio termékekre.
Az FS Audio legújabb hangfal szériáját, a NUX-ot 2012 közepén dobta piacra. A széria megjelenése óta igen nagy népszerűségnek örvend, a gyártó ismét megtalálta a kor igényeinek megfelelő kialakítású hangfalat. A NUX szériás hangfalak legnagyobb előnye a könnyű szállíthatóság, kiváló hangzás és meglepően nagy hangerő. A NUX-122 a széria közepes passzív hangfala. 30 cm-es 350/700w-os mélysugárzóval, 1, 4” driver magassugárzóval van szerelve. A ráírt teljesítményt minden további nélkül tudja. Kis tömegének köszönhetően nagyon könnyen szállítható, így ideális mobil hangfal. Riggelhető, 4 rögzítési pont található rajta, 4 oldalán, így láncon lógatva is felszerelhető. Természetesen állvány hüvellyel is rendelkezik, hangfalállványra téve is használható. A gyártó nem csak a műszaki szempontokat tartotta szem előtt, a hangfal külsőre is jól sikerült, modern megjelenésével igényesebb helyeken is meg tudunk jelenni. A hangszórókat és reflexnyílásokat a a rács mögé rögzített akusztikus szivacs takarja. Speakon be- és kimenetekkel van szerelve, továbbfűzhető. A NUX-122 azon hangfalak közé sorolható, amikbe még a nagyobb elvárású felhasználók sem nagyon tudnak belekötni. Méretéhez kifejezetten nagyot szól, mélyláda nélkül is használható, de kiváló középmagas hangképe miatt mélyládával kiegészítve, középmagas hangfalnak is alkalmazható. Minőségéhez képest ára nagyon kedvező. Ideálisan alkalmazható discokban, hangosításokon, rendezvényeken, valamint zenekari felhasználásban is.   
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható
-Budapestre és az ország több pontjára ingyen szállítjuk
-Utánvét esetén a szállítási díj: 2. 000 Ft
-Előre utalás esetén a szállítási díj: 1. 200 Ft
-2 db 10. 000 Ft fölötti termék vásárlása esetén NINCS SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG
-A termékek egyformák és különbözőek is lehetnek
-A kedvezménybe csak a 10. 000 Ft fölötti termékek számíthatók be
-Ha a hangfalpár mellé mást nem vásárol, csak a szállítási díj felét tudjuk átvállalni
Garancia:
-2 év teljes körű garancia.
8 munkanapos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 8 munkanapon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és a további teendőkről ismertetjük. Elvárás hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli.
2 év teljes körű garancia!
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
 A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapestre ingyen szállítjuk!
Ár: 39. 990 Ft/db
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco


Jelenlegi ára: 39 990 Ft

Az aukció vége: 2014-10-16 03:57
. FS Audio NUX-122 30 cm zenekari hangfal+3 ÉV GARI* - Jelenlegi ára: 39 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése