2015. január 24., szombat

HAJDU HAJDÚ retro porszívó működik 1FT NMÁ 9NAP - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható retro porszívó, elől szív, hátul fúj, jó erős! békebeli, a szára nincs meg, a képen látható állapotban... mivel csak pár percre kapcsoltam be ezért garanciát nem vállalok hosszú távú használtra, de szerintem semmi baja... a 350W ne tévesszen meg senkit, erre még a szabvány szerint írták rá a teljesítményt nem hasraütve, simán hozza egy 2000wattos kínai vacak szívóerejét... nálunk még egy hasonló korú hajdú mosógép is el van téve tartalékba a whirlpool mellé (és volt is rá szükség nem egyszer sajnos)... mégegyszer leírom, hogy a posta saccolt és nem alku tárgya 1-7 nap a feladás.. . ha ez nem tetszik ne licitálj, csodavárók kíméljenek... 1 forintról.... hajrá!
OLVASD EL, FONTOS!
Magán aukció, nincs garancia, sem visszavásárlás, sem számlaadás. Licitet nem törlök, aukció zárást bármikor előrehozhatok. Kérem az utalást 5 munkanapon belül rendezni, különben negatívan értékelek és újraindítom a terméket. Csere nem éredekel, kizárólag szerszám és autóalkatrész, nagyon egyedi esetben. Kérlek csak akkor licitálj, ha kell a termék, van rá pénzed és le tudjuk bonyolítani az adásvételt normális időn belül. Ha valami nem tiszta kérdezz. Gyors, problémamentes adásvételeket szeretnék, én is próbálok ehhez viszonyulni.  
A termékek tőlem 30 km-re vannak ezért 1-7 nap a postázási idő!  A postaköltség FIX,  minden terméknél egyedileg feltüntetem, a vásárlással ezt elfogadod, ez irányú reklamációt nem áll módomban elfogadni!!! (értsd: fix saccolt összeget kérek és vagy több, vagy kevesebb lesz a csomagra írva, sajnos nincs időm méregetni, kérdezgetni/nyomozni a pkg. -t) Utánvét nincs. Személyes átvétel van, de inkább a postát/futárt preferálom. Rugalmas vagyok vagyok minden tekintetben, de muszáj szabályokat hoznom a hobbilicitálók miatt. Köszönöm a megértést, jó licitálást!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2015-02-02 03:35
. HAJDU HAJDÚ retro porszívó működik 1FT NMÁ 9NAP - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése